MODŘICE, SADOVÁ 573

Zasklení 38 kusů bezrámovým systémem AluVista a 3 kusy bezrámovým systémem AluFlexi v Modřicích , Sadová 573  včetně  parapetu, stříšky a spodního oplechování .

  • Typ U – zasklení bezrámovým systémem AluVista –  5D+fixy – 26 ks
  • Lodžie – zasklení bezrámovým systémem AluVista – 7D – 12 ks
  • Typ U – zasklení bezrámovým systémem AluFlexi – 5D+fixy – 1 ks
  • Lodžie – zasklení bezrámovým systémem AluFlexi – 6D – 2ks

AluVista – je zasklívací systém z bezpečnostního skla 6 mm a hliníkových profilů v barvě bílé. Skleněné dily se posouvají v dolním kolejničkovém vedení k boční stěně balkonu, ke které se otočí a zajistí. Boky jsou fixní. Horní kolejnice je vodící. AluFlexi je bezrámový system z bezpečnostním sklem , kde se skla posouvají v kolejničkovém vedení . Neotáčí se k boku, takže skla nezasahují do prostoru.

 

CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů CABAL zasklívání lodžií a balkonů

Nejnovější příspěvky

Archivy