PŘÍTLUKY, DRUŽSTEVNÍ

Výměna zábradlí s výplní MAXdeska v barvě elox přírodní a zasklení rámovým systémem AluPlus, včetně držáků na truhlíky na ulici Družstevní 147 a 173, Přítluky.

– 4ks_zábradlí s výplní MAXdeska RAL_0692 a zasklení AluPlus -5D

– 1ks_zábradlí s výplní MAXdeska RAL_0074 a zasklení AluPlus -5D

Dodávka a montáž kompletního systému, stávajícího z konstrukce zábradlí 5D s výplní MAXdeska v barvě RAL.  Všechny profily jsou z hliníkových slitin AluPlus originál elox přírodní. Všechen spojovací i kotevní materiál je použit výhradně nerezový, tř. A2. Zasklení  rámovým systémem  AluPlus – Jedná se o zasklívací systém z čirého skla float 4 mm a hliníkových profilů v barvě elox přírodní. Posuvná křídla pojíždí po spodní kolejnici a jsou vedena horní kolejnicí stejného tvaru, zasouvají se za sebe a nezasahují do vnitřního prostoru. Ve spodní kolejnici jsou vyraženy drenážní otvory pro odtok dešťové vody a tajícího sněhu.

CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou

CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou CABAL hliníkové zábradlí s maxdeskou

Cabal Moravia s.r.o.

 

 

Nejnovější příspěvky

Archivy