BUČOVICE, U ŠKOL

Dodávka a montáž zábradlí 12ks a rámového zasklení 5ks v Bučovicích, U Škol 940,941.

Konstrukce zábradlí z hliníkových profilů AluPlus originál v barvě ELOX. Spodní část zábradlí je tvořena pevnou třídílnou stěnou s výplní z bezpečnostního mléčného skla conex 3.3.2. Všechen spojovací i kotevní materiál je použit nerezový, tř. A2.

Zasklení  rámovým systémem  AluFlexi – Jedná se o zasklívací systém z čirého skla a hliníkových profilů v barvě elox – 4D.  Posuvná křídla pojíždí po spodní kolejnici a jsou vedena horní kolejnicí stejného tvaru, zasouvají se za sebe a nezasahují do vnitřního prostoru. Ve spodní kolejnici jsou vyraženy drenážní otvory pro odtok dešťové vody a tajícího sněhu.

CABAL Moravia s.r.o. zábradlí+zasklení lodžie CABAL Moravia s.r.o. zábradlí+zasklení lodžie CABAL Moravia s.r.o. zábradlí+zasklení lodžie CABAL Moravia s.r.o. zábradlí+zasklení lodžie CABAL Moravia s.r.o. zábradlí+zasklení lodžie CABAL Moravia s.r.o. zábradlí+zasklení lodžie CABAL Moravia s.r.o. zábradlí+zasklení lodžieCABAL Moravia rámové zasklení AluFlexiCABAL Moravia rámové zasklení AluFlexiCABAL Moravia rámové zasklení AluFlexiCABAL Moravia rámové zasklení AluFlexi

Nejnovější příspěvky

Archivy